KOCAELİ / KÖRFEZ - Kirazlıyalı Tevfik Fikret Ortaokulu

Mehmet Bahri TOKSAGÜL - Okul Müdürü

.1998 Yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği A.B.D. başladığı eğitimini 2003 yılında tamamladıktan sonra Şırnak/Cizre Cumhuriyet İlköğretim Okuluna atandı. Bu kurumda öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu.2010 yılında İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri ile Dilovası Solventaş İlköğretim Okuluna atandı.Yine aynı yıl içerisinde Körfez Yukarı Hereke İlköğretim okulunda göreve başladı. Burada 5 yıl müdür yardımcılığı görevinde bulundu. 2015 yılı Şubat ayında Rıfat Ilgaz İlkokulunda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2017 yılı Ekim ayında Rfaıt Ilgaz İlkokulu Müdürü olarak atandı ve 2022 yılının Haziran ayına kadar bu göre yürüttü. Okulumuzda müdür olarak görev yapmaktadır. 2021 yılında Ahmet Yesevi Üniversitesi´nde Eğitim Yöneticiliği ve Deneticiliği Alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.